Thuis in vastgoedonderhoud

Uw vaste contactpersoon kent uw situatie en alle wensen en levert daardoor altijd de voor u juiste oplossing. Onze medewerkers zijn altijd representatief en duidelijk herkenbaar. Wij geven een duidelijke planning en leveren gegarandeerde topkwaliteit. Goed onderhoud levert u op termijn kostenvoordelen op. U kunt bij ons terecht voor zowel werkzaamheden op incidentele basis als voor een meerjarenonderhoudsplanning. Ook kunnen wij u een gehele verbouwing uit handen nemen met een team van vakmensen. Kortom, wij ontzorgen u graag volledig in vastgoedonderhoud.

"Wijnhof straalt vertrouwen uit en dat is voor mij van belang. Ik kan erop vertrouwen dat ze niets over het hoofd zien. Wat ik ook fijn vind is dat ze het ook gewoon allemaal voor je regelen. "
"Wijnhof Vastgoedonderhoud heeft altijd een team van experts die het probleem kundig oplossen. Geen omkijken naar, dus ik kan mij volledig bezighouden met mijn eigen bedrijf. De kwaliteit van Wijnhof is onderscheidend en hun service is hoog."
"De offerte van Wijnhof was erg gedetailleerd. Zelfs met het aantal m2, geen idee hoe hij dat zo snel ziet. Wij waren het dan ook snel eens over alle details. Zijn professionele aanpak was heel fijn. Het is toch altijd spannend om de sleutel van je woning aan iemand anders over te dragen."
"Na een paar gesprekken wisten we dat we met Jan Wijnhof aan de slag wilden. Het was onder andere zijn kijk op het onderhoud van het complex dat ons vertrouwen gaf in zijn vakmanschap."
"Het is gewoon fijn om in het gehele traject slechts één contactpersoon te hebben. Uiteindelijk waren er bij de oplevering helemaal geen opleverpunten. Een unicum! Al met al zijn zowel de VvE als ik erg tevreden over het eindresultaat. Of ik nog eens met Wijnhof Vastgoedonderhoud in zee ga? Absoluut!"
"Tijdens het nog lopende garantieproces van oud schilderwerk kwam Jan Wijnhof al met nuttig advies en nam hij initiatieven die wij erg op prijs stelden. Het was dan ook bijna vanzelfsprekend dat we de opdracht voor het nieuwe schilderwerk aan hem gunden. Het contact en de samenwerking met Jan was erg prettig. We waren zeer te spreken over zijn pro-actieve houding en advies."