Uw pand in topconditie

U bent verzekerd van een planmatige aanpak voor zowel de binnen- als buitenzijde van uw pand. Ook als het gaat om monumentale panden en vastgoed van particulieren; regelmatig (preventief) onderhoud én vakmanschap zijn het antwoord.

Wijnhof Vastgoedonderhoud ondersteunt u vakkundig bij onderhoud en als spin in het web. Wij hebben jarenlange ervaring in het vastgoedonderhoud en alle benodigde disciplines in huis. Van vakmensen voor voeg- en metselwerk en betonherstel tot specialisten bijvoorbeeld op het gebied van energiebesparing en duurzaamheid. Ook kunnen wij bijdragen aan het mutatieonderhoud van panden om zo de nieuwe huurprijs te waarborgen en de woning weer voor langere huurtermijn gereed te maken.

Oók specialist in afwerking
U kunt Wijnhof Vastgoedonderhoud ook inschakelen voor een hoogwaardig afwerkingsniveau, zoals behangwerk. Daarnaast verzorgen we interieurontwerp (2D en 3D), zonwering, raambekleding en vloeren.

Betonconservering
Een van onze specialisaties is betonconservering. Hiermee worden invloeden van buitenaf tegengegaan, zoals vocht en vervuiling. Hiervoor gebruiken we ingenieuze coatings die beton van bijvoorbeeld balkons en galerijen beschermen. Ook verbeteren deze coatings het aanzicht van de betonconstructies. Wij adviseren u graag over onze aanpak bij uw pand.

Ons vastgoedonderhoud: úw voordelen

  • Gedegen meerjarenonderhoudsplan
  • Mutatieonderhoud mogelijk
  • Helder en actueel inzicht in uw kosten
  • Eén aanspreekpunt voor het volledige onderhoud
  • Dalende onderhoudskosten op termijn
  • Ook voor behangwerk, zonwering, raambekleding en vloeren
  • Ingenieuze betonconservering

Gerelateerde cases

"Wijnhof gaat niet zomaar aan de slag. Er is eerst met verffabrikant Sigma ter plaatse bekeken wat de beste oplossing voor het mooiste resultaat zou zijn. En er waren tijdens de werkzaamheden zelfs inspecties en een positieve rapportage door Sigma. Dat gaf ons een heel prettig gevoel, en nog meer zekerheid over de hoge kwaliteit."
"Jan Wijnhof is een goede verstaander voor alle bewoners en eigenaren. Prettig in de omgang en neemt alle tijd voor overleg. Hij is ook een echte harde werker, en heeft de klus naar ieders tevredenheid geklaard."
"Wel fijn dat Jan Wijnhof goed bereikbaar is om zaken te bespreken. Hij stelt dan ook direct mogelijke oplossingen voor. Deze nuchtere en Rotterdamse mentaliteit van Wijnhof werd zeer gewaardeerd."
"Erg fijn dat Jan Wijnhof dagelijks aanwezig is op het werk. De voortgang is dan eenvoudig bespreekbaar. Jan loopt rond en beantwoordt dan direct vragen van bewoners. Dit komt de kwaliteit en snelheid absoluut ten goede."
"Jan Wijnhof denkt mee en staat open voor suggesties, dat is echt heel fijn. Over een tijdje staat ook het binnenschilderwerk van de algemene ruimte op de planning, daar zoeken wij nu niet meer verder voor."
"Wij zochten iemand die we konden vertrouwen en die staat voor kwaliteit. Het was direct duidelijk dat Jan Wijnhof daarvoor de juiste man was. Hij is ook een fijn mens en toont oprecht interesse, dat voel je. Een professional met hart voor zijn vak."
"Wijnhof is flexibel inzetbaar en dat is heel fijn. Ze zijn professioneel en komen hun afspraken na. Ook de communicatie rondom het werk is prima. Precies waar wij naar op zoek zijn."
"Wijnhof straalt vertrouwen uit en dat is voor mij van belang. Ik kan erop vertrouwen dat ze niets over het hoofd zien. Wat ik ook fijn vind is dat ze het ook gewoon allemaal voor je regelen. "
"Wijnhof Vastgoedonderhoud heeft altijd een team van experts die het probleem kundig oplossen. Geen omkijken naar, dus ik kan mij volledig bezighouden met mijn eigen bedrijf. De kwaliteit van Wijnhof is onderscheidend en hun service is hoog."
"De offerte van Wijnhof was erg gedetailleerd. Zelfs met het aantal m2, geen idee hoe hij dat zo snel ziet. Wij waren het dan ook snel eens over alle details. Zijn professionele aanpak was heel fijn. Het is toch altijd spannend om de sleutel van je woning aan iemand anders over te dragen."