Met de komst van onze huidige VvE-beheerder kwam onze slapende VvE weer tot leven. Wij hebben de afgelopen jaren flink gespaard om diverse werkzaamheden te kunnen laten uitvoeren. Daardoor is het voor ons heel belangrijk om op te letten waar wij het aan uitgeven. De VvE-beheerder heeft voor ons een meerjarenonderhoudsplan opgesteld en diverse offertes opgevraagd voor schilderwerkzaamheden. Op basis van prijs/kwaliteitverhouding kwam de offerte van Wijnhof Vastgoedonderhoud als beste naar voren en heeft Jan Wijnhof de verwachting meer dan waargemaakt.

Wijnhof heeft al het buitenschilderwerk én de betonrenovatie van ons jaren 50 woonblok op zich genomen. Wijnhof is begonnen met de betonrenovatie aan de binten en de balkons. Bij één van de balkons was het baksteen van de trapleuning naar de tuin afgebrokkeld. Dit heeft Jan keurig in ere hersteld met nieuw baksteen in de juiste maat en kleur. Vervolgens heeft hij al het buitenschilderwerk opgepakt, hierbij te denken aan de trapleuningen, balkonleuningen, kozijnen, kelderraamroosters, maar ook bijvoorbeeld de wasrekken aan de balkons, voordeur en het brievenbusbeslag.

Jan Wijnhof is een prima vent waar je goed mee kunt praten, hij denkt mee en staat open voor suggesties, dat is echt heel fijn. Over een tijdje staat het binnenschilderwerk van de algemene ruimte op de planning, daar zoeken wij nu niet meer voor verder.