Alles in huis

Wijnhof Vastgoedonderhoud is uw partner voor het totale onderhoud van uw pand. Onze specialisten staan voor vakwerk, creativiteit en kwaliteit. Schilderwerk, onderhoud, renovatie of spoedreparatie? U heeft bij Wijnhof Vastgoedonderhoud altijd één en hetzelfde aanspreekpunt. Dat houdt het voor u altijd overzichtelijk, ook voor uw budget en planning.

Maatwerk voor uw pand
Geen twee projecten zijn hetzelfde. Daarom denken we graag met u mee wat in uw specifieke situatie de beste oplossing is. Zowel in de offertefase als tijdens de uitvoering geven wij u advies over de meest effectieve oplossingen voor uw pand. We leggen daarbij de lat hoog, zodat u altijd de hoogst mogelijke kwaliteit van ons mag verwachten.

Onze kwaliteiten

Heeft u spoedservice nodig voor uw pand? Dan staan we 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Bijvoorbeeld bij schade door inbraak, water, brand en storm. Na uw melding komen we direct in actie. Bel 010 - 421 11 33

Meer lezen
Renovatie van (oudere) panden loont, zowel in esthetische als financiële zin. Voorwaarde is wel dat de renovatiespecialisten professioneel en met vakmanschap te werk gaan. Renoveren vraagt dan ook om expertise en vakmanschap gezien de vele uitdagingen.
Meer lezen
Als vastgoedeigenaar, woningcorporatie of vastgoedinvesteerder kent u het belang om de verhuurbaarheid van uw kantoren en/of appartementengebouwen te waarborgen. Tegelijkertijd wilt u zicht houden op de huidige en te verwachten kosten. Een gedegen meerjarenonderhoudsplan (MJOP) van Wijnhof Vastgoedonderhoud zorgt hiervoor.
Meer lezen
Ieder kantoorpand, bedrijfsruimte, wooncomplex of woning verdient professioneel binnen- en buitenschilderwerk. Veel vastgoedeigenaren stellen het schilderwerk te lang uit. Zonde, want een professioneel geverfd pand behoudt immers zijn waarde. Wijnhof Vastgoedonderhoud biedt OnderhoudNL Garantie. Hierdoor bent u verzekerd van vakwerk.


Meer lezen

Vakmanschap met oog voor details

  • Ervaring met kleine tot grote, complexe projecten
  • Alle specialismen in huis
  • Altijd één aanspreekpunt
  • Snel aan de slag en realistische deadlines
  • Oog voor het kleinste detail
  • Heldere communicatie en eerlijk advies
  • Strakke kostenbewaking
  • Afspraak is afspraak

“Sinds de oprichting in 2009 bieden we hoogstaand kwalitatief totaalonderhoud met oog voor detail voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Heldere communicatie, reële planningen en kostenbewaking staan bij ons hoog in het vaandel. Zo weet de klant altijd waar hij aan toe is en ontstaan geen verkeerde verwachtingen. Afspraak is afspraak bij Wijnhof Vastgoedonderhoud.”

Jan Wijnhof

Eigenaar Wijnhof Vastgoedonderhoud

Jan Wijnhof

Werken bij Wijnhof

Door het groeiend aantal projecten zijn we op zoek naar een Freelance Onderhoudsschilder voor circa zes maanden. Meer informatie >

Onze gedragscode

Bij Wijnhof Vastgoedonderhoud stellen we hoge eisen aan de kwaliteit van ons werk. Dus stellen we ook hoge eisen aan het gedrag van onze eigen medewerkers. Speciaal daarvoor hebben we een gedragscode opgesteld waar onze mensen zich aan houden. Dit doen ze goed en dat wordt ook gewaardeerd door onze opdrachtgevers en hun bewoners. We krijgen zelden klachten of lossen deze zo spoedig mogelijk op. Bij enquêtes scoren we hoog op het onderdeel klanttevredenheid.

Keurmerken

Het vakmanschap van Wijnhof Vastgoedonderhoud wordt onderstreept door ons lidmaatschap van OnderhoudNL en VvE Belang. Daarmee bent u gegarandeerd van topkwaliteit in vakmensen, advies, materialen en eindresultaat.