In onze wijk Blijdorp zijn we als VvE vrij uniek georganiseerd. Niet enkel per portiek, maar als volledig blokwand met meerdere portieken. Met 21 woningen kunnen we daardoor een fraaie, eenduidige uitstraling in de straat behouden.

Voor de voorgevel werken we al jaren met hetzelfde schildersbedrijf. De achtergevel is zeven jaar geleden door een ander bedrijf gedaan, maar met een zeer matige kwaliteit. Via via kwam ik bij Wijnhof Vastgoedonderhoud terecht. Dat klikte direct; Jan Wijnhof reageerde adequaat op al onze vragen en bood goede en betaalbare oplossingen.

Wijnhof moest eerst houtrot herstellen voordat de kozijnen, boeiborden en balkonhekken werden geschilderd. Daarnaast zijn op de bovenste verdieping alle ramen deuren vervangen en is er HR++ dubbelglas geplaatst. Al met al best een omvangrijke klus. Jan Wijnhof werkt niet met ‘manusjes-van-alles’, maar met echte vakspecialisten. Zij dachten allen echt goed met ons mee. Zeker de bewoners van de bovenste verdieping zijn erg blij met het resultaat. Ze kunnen door het toegepaste isolatieglas daar nu voor eerst comfortabel slapen.

In de samenwerking is het erg fijn dat Jan Wijnhof dagelijks aanwezig is op het werk. De voortgang is dan eenvoudig bespreekbaar. Jan loopt rond en beantwoordt dan ook direct vragen van bewoners. Dit komt de kwaliteit en snelheid absoluut ten goede. Sterker nog; Wijnhof was veel eerder klaar met het werk dan gepland. De achtergevel staat er nu weer strak bij. Daarom vertrouwen we Wijnhof ook voor de komende tijd de periodieke controle en het onderhoud van de achtergevel graag toe.