Als het even sneller moet

Eén van onze specialisten komt zo snel mogelijk bij u langs om de staat van het vastgoedobject op te nemen. Waarna hij direct advies uitbrengt én aan de slag gaat. Van betonreparaties en herstel van voegwerk bij lekkages tot glasherstel. We helpen u altijd snel en vakkundig.

Onze spoedservice: úw voordelen

  • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
  • Alle spoed specialisaties in huis
  • Voor schade ontstaan door inbraak, water, brand en storm
  • Gespecialiseerde lekdetectie
  • Sleutelservice

Gerelateerde cases

"Erg fijn dat Jan Wijnhof dagelijks aanwezig is op het werk. De voortgang is dan eenvoudig bespreekbaar. Jan loopt rond en beantwoordt dan direct vragen van bewoners. Dit komt de kwaliteit en snelheid absoluut ten goede.
"
"Jan Wijnhof denkt mee en staat open voor suggesties, dat is echt heel fijn. Over een tijdje staat ook het binnenschilderwerk van de algemene ruimte op de planning, daar zoeken wij nu niet meer verder voor."
"Wij zochten iemand die we konden vertrouwen en die staat voor kwaliteit. Het was direct duidelijk dat Jan Wijnhof daarvoor de juiste man was. Hij is ook een fijn mens en toont oprecht interesse, dat voel je. Een professional met hart voor zijn vak."
"Wijnhof is flexibel inzetbaar en dat is heel fijn. Ze zijn professioneel en komen hun afspraken na. Ook de communicatie rondom het werk is prima. Precies waar wij naar op zoek zijn."
"Wijnhof straalt vertrouwen uit en dat is voor mij van belang. Ik kan erop vertrouwen dat ze niets over het hoofd zien. Wat ik ook fijn vind is dat ze het ook gewoon allemaal voor je regelen. "
"Wijnhof Vastgoedonderhoud heeft altijd een team van experts die het probleem kundig oplossen. Geen omkijken naar, dus ik kan mij volledig bezighouden met mijn eigen bedrijf. De kwaliteit van Wijnhof is onderscheidend en hun service is hoog."
"De offerte van Wijnhof was erg gedetailleerd. Zelfs met het aantal m2, geen idee hoe hij dat zo snel ziet. Wij waren het dan ook snel eens over alle details. Zijn professionele aanpak was heel fijn. Het is toch altijd spannend om de sleutel van je woning aan iemand anders over te dragen."
"Na een paar gesprekken wisten we dat we met Jan Wijnhof aan de slag wilden. Het was onder andere zijn kijk op het onderhoud van het complex dat ons vertrouwen gaf in zijn vakmanschap."
"Het is gewoon fijn om in het gehele traject slechts één contactpersoon te hebben. Uiteindelijk waren er bij de oplevering helemaal geen opleverpunten. Een unicum! Al met al zijn zowel de VvE als ik erg tevreden over het eindresultaat. Of ik nog eens met Wijnhof Vastgoedonderhoud in zee ga? Absoluut!"
"Tijdens het nog lopende garantieproces van oud schilderwerk kwam Jan Wijnhof al met nuttig advies en nam hij initiatieven die wij erg op prijs stelden. Het was dan ook bijna vanzelfsprekend dat we de opdracht voor het nieuwe schilderwerk aan hem gunden. Het contact en de samenwerking met Jan was erg prettig. We waren zeer te spreken over zijn pro-actieve houding en advies."