Ian Roozen was net voorzitter van de VvE Van Wijngaardenlaan in Rotterdam geworden. Eén van zijn eerste taken was om de balkons van alle appartementen grondig te laten renoveren. Ian: “Door mijn zakelijke netwerk kwam ik in contact met Wijnhof Vastgoedonderhoud. Enkele collega’s hadden al goede ervaringen met Jan Wijnhof. Daarom heb ik vol vertrouwen een offerte bij Wijnhof opgevraagd.” Hij werd daarin niet teleurgesteld; het voorstel was direct duidelijk en compleet. Ian vervolgt: ”Om discussie binnen de VvE te voorkomen ben ik nog wel, samen met een medebewoner, bij Wijnhof op kantoor geweest. Daar heeft Jan Wijnhof alles helder en volledig aan ons toegelicht. Dat gaf de doorslag om Wijnhof daadwerkelijk de opdracht te gunnen.”

Het was een flink project, want voor deze renovatie moesten alle 12 appartementen in één keer worden aangepakt. Alle betonbanden en dikke kanten van de balkons zijn geschilderd. Ook de balkons zelf hadden dringend aandacht nodig. Aan alle balkons zijn er betonreparaties gedaan. Daarvoor moesten alle tegelvloeren worden weggehakt. De herstelde balkonvloeren zijn vervolgens voorzien van een coating. Bovendien zijn er overal nieuwe hekwerken geplaatst. Ian: “Op advies van Jan zijn deze hekwerken aan de buitenzijde tegen de balkons geplaatst. Hierdoor hebben we nu veel meer ruimte op de balkons.” De overige werkzaamheden aan de balkons volgen volgend jaar. Dan is al het vocht uit de vloeren. Dat is nodig voor een beter eindresultaat.

De werkzaamheden zijn goed verlopen en alles werd netjes opgeleverd door Wijnhof. Alle bewoners zijn tevreden over het fraaie resultaat. “Door extra betonreparaties duurde het wel iets langer dan verwacht, maar dat kon vooraf niet worden voorzien. Wel fijn dat Jan goed bereikbaar is om zaken te bespreken. Hij stelt dan ook direct mogelijke oplossingen voor.” Deze nuchtere en Rotterdamse mentaliteit van Wijnhof werd zeer gewaardeerd. “Voor een volgend project is Wijnhof absoluut de eerste die we zullen bellen”, besluit Ian enthousiast.