Een nieuw leven voor uw vastgoed

U bent hiervoor bij Wijnhof Vastgoedonderhoud aan een vertrouwd adres. Wij zijn uitstekend op de hoogte van alle actuele wet- en regelgeving en duurzame, creatieve mogelijkheden voor een geslaagde renovatie van uw pand.

Wijnhof Vastgoedonderhoud heeft alle renovatiespecialisten in huis voor een schitterend en duurzaam eindresultaat. Wij herstellen en vernieuwen bestaande panden of zorgen voor herbouw of vervangende nieuwbouw. Grote complexen of individueel (monumentaal) pand? We werken altijd met oog voor detail en kwaliteit. Al onze specialisten hebben de kennis en ervaring in huis om karakteristieke eigenschappen in volle glorie te herstellen en waar nodig eigentijdse vernieuwingen door te voeren voor duurzaamheid en energiebesparing.

Onze renovatie: úw voordelen

  • Ervaren renovatiespecialisten
  • Duurzaamheid en energiebesparing
  • Oog voor karakteristieke details
  • Ook interieurstyling mogelijk
  • Altijd één vast aanspreekpunt

 
Infinity Repair specialist
Wijnhof Vastgoedonderhoud is een gecertificeerd partner van Infinity Repair voor het duurzaam repareren van bestaande houten kozijnen. Met een levensduurverwachting van 30 jaar volgens het KOMO en FSC® gecertificeerde totaalconcept van Infinity Repair. Lees meer >

Meer informatie
We informeren u graag over al onze renovatiemogelijkheden en referentieprojecten. Wij denken proactief met u mee en geven waar nodig advies. Vervolgens kunnen onze gespecialiseerde vakmensen voor u aan de slag, waarbij ieder kantoorpand, bedrijfsruimte, wooncomplex of particuliere woning in ere wordt hersteld. Daarbij werken wij altijd met strakke planningen en heldere kostenoverzichten. Neem contact met ons op.

Gerelateerde cases

"Wijnhof gaat niet zomaar aan de slag. Er is eerst met verffabrikant Sigma ter plaatse bekeken wat de beste oplossing voor het mooiste resultaat zou zijn. En er waren tijdens de werkzaamheden zelfs inspecties en een positieve rapportage door Sigma. Dat gaf ons een heel prettig gevoel, en nog meer zekerheid over de hoge kwaliteit."
"Jan Wijnhof is een goede verstaander voor alle bewoners en eigenaren. Prettig in de omgang en neemt alle tijd voor overleg. Hij is ook een echte harde werker, en heeft de klus naar ieders tevredenheid geklaard."
"Wel fijn dat Jan Wijnhof goed bereikbaar is om zaken te bespreken. Hij stelt dan ook direct mogelijke oplossingen voor. Deze nuchtere en Rotterdamse mentaliteit van Wijnhof werd zeer gewaardeerd."
"Erg fijn dat Jan Wijnhof dagelijks aanwezig is op het werk. De voortgang is dan eenvoudig bespreekbaar. Jan loopt rond en beantwoordt dan direct vragen van bewoners. Dit komt de kwaliteit en snelheid absoluut ten goede."
"Jan Wijnhof denkt mee en staat open voor suggesties, dat is echt heel fijn. Over een tijdje staat ook het binnenschilderwerk van de algemene ruimte op de planning, daar zoeken wij nu niet meer verder voor."
"Wij zochten iemand die we konden vertrouwen en die staat voor kwaliteit. Het was direct duidelijk dat Jan Wijnhof daarvoor de juiste man was. Hij is ook een fijn mens en toont oprecht interesse, dat voel je. Een professional met hart voor zijn vak."
"Wijnhof is flexibel inzetbaar en dat is heel fijn. Ze zijn professioneel en komen hun afspraken na. Ook de communicatie rondom het werk is prima. Precies waar wij naar op zoek zijn."
"Wijnhof straalt vertrouwen uit en dat is voor mij van belang. Ik kan erop vertrouwen dat ze niets over het hoofd zien. Wat ik ook fijn vind is dat ze het ook gewoon allemaal voor je regelen. "
"Wijnhof Vastgoedonderhoud heeft altijd een team van experts die het probleem kundig oplossen. Geen omkijken naar, dus ik kan mij volledig bezighouden met mijn eigen bedrijf. De kwaliteit van Wijnhof is onderscheidend en hun service is hoog."
"De offerte van Wijnhof was erg gedetailleerd. Zelfs met het aantal m2, geen idee hoe hij dat zo snel ziet. Wij waren het dan ook snel eens over alle details. Zijn professionele aanpak was heel fijn. Het is toch altijd spannend om de sleutel van je woning aan iemand anders over te dragen."