Uw pand goed uit de verf

In sommige gevallen is er zelfs sprake van een waardestijging. Up-to-date schilderwerk van plafonds, deuren en kozijnen zorgt voor lagere onderhoudskosten op lange termijn, omdat houtrot en schades worden voorkomen.

Bij Wijnhof Vastgoedonderhoud nemen we vastgoedeigenaren, woningcorporaties, institutionele beleggers en vastgoedinvesteerders graag elke zorg uit handen. Terwijl u slechts één aanspreekpunt heeft. Wij stellen een gedegen onderhoudsplan op voor het binnen- en buitenschilderwerk van zowel grote en kleine complexen als woningen. Daarbij spreiden wij de werkzaamheden zodanig, dat uw pand er altijd uitstekend verzorgd uitziet en de tussenperiodes voor het onderhoud groter worden. Het schilderen wordt vakkundig uitgevoerd door ervaren schilders met kennis van duurzame materialen en hoogwaardige verf. Bovendien zijn onze vakmensen zeer ervaren met houtrotreparatie en kitwerk.

Schilderen in de winter
Tegenwoordig kan schilderwerk ook uitstekend in de winter plaatsvinden. Nieuwe technologische verven en afschermtechnieken bieden uitkomst tegen het winterse weer. Wijnhof Vastgoedonderhoud adviseert u graag over de omstandigheden waarin het winterschilderwerk wel of niet is uit te voeren. Zo garanderen we u altijd het beste resultaat.

Ons schilderwerk: úw voordelen

  • Vakkundig schilderwerk (ook winterschilders)
  • Lange termijnplanning
  • Grotere tussenperiodes
  • Dalende onderhoudskosten
  • Alle kosten inzichtelijk
  • Altijd één vast aanspreekpunt

Gerelateerde cases

"Wel fijn dat Jan Wijnhof goed bereikbaar is om zaken te bespreken. Hij stelt dan ook direct mogelijke oplossingen voor. Deze nuchtere en Rotterdamse mentaliteit van Wijnhof werd zeer gewaardeerd."
"Erg fijn dat Jan Wijnhof dagelijks aanwezig is op het werk. De voortgang is dan eenvoudig bespreekbaar. Jan loopt rond en beantwoordt dan direct vragen van bewoners. Dit komt de kwaliteit en snelheid absoluut ten goede."
"Jan Wijnhof denkt mee en staat open voor suggesties, dat is echt heel fijn. Over een tijdje staat ook het binnenschilderwerk van de algemene ruimte op de planning, daar zoeken wij nu niet meer verder voor."
"Wij zochten iemand die we konden vertrouwen en die staat voor kwaliteit. Het was direct duidelijk dat Jan Wijnhof daarvoor de juiste man was. Hij is ook een fijn mens en toont oprecht interesse, dat voel je. Een professional met hart voor zijn vak."
"Wijnhof is flexibel inzetbaar en dat is heel fijn. Ze zijn professioneel en komen hun afspraken na. Ook de communicatie rondom het werk is prima. Precies waar wij naar op zoek zijn."
"Wijnhof straalt vertrouwen uit en dat is voor mij van belang. Ik kan erop vertrouwen dat ze niets over het hoofd zien. Wat ik ook fijn vind is dat ze het ook gewoon allemaal voor je regelen. "
"Wijnhof Vastgoedonderhoud heeft altijd een team van experts die het probleem kundig oplossen. Geen omkijken naar, dus ik kan mij volledig bezighouden met mijn eigen bedrijf. De kwaliteit van Wijnhof is onderscheidend en hun service is hoog."
"De offerte van Wijnhof was erg gedetailleerd. Zelfs met het aantal m2, geen idee hoe hij dat zo snel ziet. Wij waren het dan ook snel eens over alle details. Zijn professionele aanpak was heel fijn. Het is toch altijd spannend om de sleutel van je woning aan iemand anders over te dragen."
"Na een paar gesprekken wisten we dat we met Jan Wijnhof aan de slag wilden. Het was onder andere zijn kijk op het onderhoud van het complex dat ons vertrouwen gaf in zijn vakmanschap."
"Het is gewoon fijn om in het gehele traject slechts één contactpersoon te hebben. Uiteindelijk waren er bij de oplevering helemaal geen opleverpunten. Een unicum! Al met al zijn zowel de VvE als ik erg tevreden over het eindresultaat. Of ik nog eens met Wijnhof Vastgoedonderhoud in zee ga? Absoluut!"