Via het leveranciersnetwerk van onze interieurarchitect kwamen wij bij  Wijnhof Vastgoedonderhoud terecht. Voor ons was het belangrijk dat er niet te veel verschillende mensen met ons huis aan de slag zouden gaan.  Wijnhof kon zowel het stucwerk als het schilderwerk aanbieden en had al eerder een Fenixloft met onze interieurarchitect afgerond. Het offertetraject met Jan Wijnhof verliep soepel. Maar belangrijker was dat wij direct wisten dat wij de juiste persoon gevonden hadden.

Wij zochten iemand die we konden vertrouwen en die staat voor kwaliteit. Het was direct duidelijk dat Jan Wijnhof daarvoor de juiste man was. Hij is ook een fijn mens en toont oprecht interesse, dat voel je. Een professional met hart voor zijn vak. En dat was ook nodig ook, want onze loft, die verdeeld is over vier etages, was technisch best ingewikkeld. Plafonds van 13 meter hoog bij de vides en veel hoekjes zorgden voor uitdagingen.

Omdat de woning casco werd opgeleverd waren er veel zaken die afhankelijk van elkaar waren, wat de logistiek ook niet altijd makkelijk maakte. Jan Wijnhof heeft samen met de interieurarchitect en de aannemers overal over meegedacht en oplossingen geboden. Ik denk dat er voor Jan echt wel wat tegenvallers waren met onvoorziene zaken, maar daar hebben wij als opdrachtgever niets van gemerkt. Ook de nazorg gaat volgens Jan zijn kwaliteitsnormen. Hij initieert dit zelf allemaal dus daar hebben wij verder geen omkijken naar.

Wij zijn nog niet helemaal klaar, maar dat is niet erg. Het resultaat is indrukwekkend en met Jan over de vloer is het ook nog eens altijd gezellig dus dat komt wel goed.