Enige tijd geleden stond mevrouw Oosterhoff bij haar voordeur, toen ze Jan Wijnhof bij een buurman de schuurdeur zag schilderen. “Ik vroeg aan Jan of hij mij wellicht ook zou kunnen helpen met verlichting. Hij heeft mij toen ter plekke goed advies en zijn visitekaartje gegeven. Later heb ik Jan gevraagd om vuurwerkschade aan mijn raam te herstellen.”

De voor- en achtergevel van drie appartementen hadden een verfbeurt nodig. Het onderhoud voor de VvE wordt al jaren door een lokale onderhoudspartij gedaan. “Door mijn eerdere positieve ervaringen heb ik toch Wijnhof het recente schilderwerk laten offreren. Wat ik prettig vond was dat Jan spontaan ook goede adviezen gaf over onder andere de galerijen.” Oosterhoff vervolgt: “De eigenaar van de schuurdeur bleek ook zeer tevreden over Jan, en we konden een goede prijsafspraak maken. Dus toen zijn we als VvE vol vertrouwen met Wijnhof in zee gegaan.”

Mevrouw Oosterhoff was voor dit project de contactpersoon namens de VvE. Ze had goed contact met Jan Wijnhof, net als de andere bewoners. “Jan is een goede verstaander voor alle bewoners en eigenaren. Prettig in de omgang en neemt alle tijd voor overleg. Hij is ook een echte harde werker, en heeft de klus naar ieders tevredenheid geklaard.”