In haar zoektocht naar AF-erkende schilders vond Tineke Holkema, voorzitter van VvE Deliplein 2 in Rotterdam, drie schilders waaronder Wijnhof Vastgoedonderhoud. Nadat alle schilders op locatie waren geweest duurde het vanuit de VvE nog enige tijd voordat er reactie kwam. Er liep een garantieproces i.v.m. oud schilderwerk dat pas na lange tijd werd afgerond. “Jan Wijnhof van Wijnhof Vastgoedonderhoud was echter volhardend en kwam ook gedurende dit proces met nuttig advies en nam initiatieven die erg gewaardeerd werden”, aldus Tineke.

Duidelijke communicatie

Het was dan ook bijna vanzelfsprekend dat de opdracht voor de nieuwe schilderwerkzaamheden, van de 32 wooneenheden en bedrijfshuisvesting in de plint, bij Wijnhof Vastgoedonderhoud werd ondergebracht. Naast de schilderwerkzaamheden waren er nog wat houtrotreparaties nodig. Tineke: “Jan Wijnhof liep gedurende het proces nog wel tegen wat zaken aan, maar heeft alles duidelijk gecommuniceerd en in overleg met ons al dan niet direct opgelost. Zo ontdekte hij bijvoorbeeld onder een rand een vogelnest dat lekkage veroorzaakte. Hij heeft niet alleen de lekkage gerepareerd, maar ook meteen een gaaswerk aangebracht zodat toekomstige lekkage door vogelnesten voorkomen wordt. De prijs/kwaliteit verhouding was prima en we zijn erg tevreden over het eindresultaat.

Het contact en de samenwerking met Jan was erg prettig. Vooral ook zijn proactieve houding en advies worden door ons erg gewaardeerd.” Tineke besluit: “Wij hebben nu slechts het noodzakelijk onderhoud gedaan, maar hopen voor het vervolgonderhoud weer op een samenwerking met Wijnhof Vastgoedonderhoud.”