Het vorige bestuur van VvE Vuurvlinderhof in Schiedam vroeg net voor een bestuurswisseling een offerte aan bij Wijnhof Vastgoedonderhoud. Het nieuwe bestuur nodigde Jan Wijnhof uit voor een gesprek. “Na een paar gesprekken wisten we dat we met Jan Wijnhof aan de slag wilden.

Goed voorbereid

Het was onder andere zijn kijk op het onderhoud van het complex dat ons vertrouwen gaf in zijn vakmanschap”, aldus René de Haan van VvE Vuurvlinderhof. “Uiteraard speelt budget altijd een rol, maar het was toch wel ons gevoel dat de doorslag gaf. Wij hebben nu fase 1 en fase 2 afgerond voor wat betreft de schilderwerkzaamheden van ons appartementencomplex. Door houtrot moesten er veel draairamen vervangen worden. Door Jan zijn uitgebreide advies wisten we dat gelukkig al van te voren.”

René vervolgt: “Jan Wijnhof had alles goed onder controle waardoor wij ons geen zorgen hoefden te maken. Afspraken met de bewoners werden tijdig en op de afgesproken manier gemaakt. Sommige bewoners waren moeilijk bereikbaar dus daar hebben we dan bij geholpen. De service van Jan Wijnhof en zijn advies is waarmee hij zich voor ons onderscheidt. René besluit: “We zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Als het budget het toelaat dan geven we in de toekomst graag weer een opdracht aan Wijnhof Vastgoedonderhoud.”